Razer Synapse 3 problem

Post Reply
ziiio
Posts: 4
Joined: Mon Nov 25, 2019 11:44 am

Razer Synapse 3 problem

Post by ziiio » Mon Nov 25, 2019 11:48 am

It doesn't work whenever I enable Aster. Any ideas?
Razer Synapse 2 works perfectly but I don't know what to do with Synapse 3. I couldn't open it on either the stations, but it still runs in the background. The reason why I need it works because I need different profiles for keyboard and mouse for different programs to work on but the program didn't work or couldn't open it. I tried to launch Razer Synapse 3 but it didn't locate the keyboard or mouse or audio devices that I got from Razer
I appreciate any comments and helps. Please guide me if you can.

Lofi0001
Posts: 2
Joined: Fri Apr 10, 2020 9:12 pm

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by Lofi0001 » Fri Apr 10, 2020 9:14 pm

.
Last edited by Lofi0001 on Sat May 01, 2021 12:36 pm, edited 1 time in total.

psychrabi
Posts: 53
Joined: Tue Jul 04, 2017 1:49 pm

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by psychrabi » Thu Jun 04, 2020 11:51 am

From ASTER control panel,
special settings.PNG
special settings.PNG (71.94 KiB) Viewed 5809 times
Please apply a special setting of chklevel100:
(Workplaces tab -> System section -> right click on the icon of system case -> Special settings -> chklevel100 -> Apply -> Reboot PC).
checklevel100.png
checklevel100.png (80.21 KiB) Viewed 5809 times

lilycollins34
Posts: 2
Joined: Thu Aug 25, 2022 5:28 pm

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by lilycollins34 » Thu Aug 25, 2022 5:45 pm

Too bad I can't open it on either station either, but it still runs in the background. Hope someone can help me.
Taming IO

henny123
Posts: 1
Joined: Tue Aug 30, 2022 9:55 am

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by henny123 » Tue Aug 30, 2022 10:04 am

An improved Profiles feature that enables users to create custom profiles for heardle specific tasks. This is a welcome addition that simplifies the process of switching between different applications by automatically setting different visual themes, keyboard shortcuts and other preferences.

thomasfrank
Posts: 1
Joined: Fri Sep 16, 2022 4:37 am

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by thomasfrank » Fri Sep 16, 2022 4:44 am

I can't not open Synapse 3 quordle while using Aster either. It is very difficult to master Razer Synapse weaver game 3.

Bluewale
Posts: 2
Joined: Mon Oct 10, 2022 7:30 am

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by Bluewale » Mon Oct 17, 2022 10:57 am

How to repair Razer Synapse 3
Click “Start” and search for “apps & features”.
Click on "Razer Synapse 3" then select “Modify”.
Click “Yes” once the user account control pops up.
Click on “REPAIR”.
Wait for the installation to complete.
Restart your PC.

Loyrutas
Posts: 1
Joined: Tue Dec 27, 2022 12:53 pm

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by Loyrutas » Tue Dec 27, 2022 1:00 pm

I recently downloaded the Synapse 3.0 snake game beta to try it out and see how the UI works with the Blackwidow Chroma V2 and the Firefly.

daydem
Posts: 1
Joined: Mon Dec 26, 2022 7:07 am

Re: Razer Synapse 3 problem

Post by daydem » Thu Jan 05, 2023 9:54 am

backrooms gameThis is a great improvement that saves time by automatically applying new color schemes when you move between apps.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest